Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Seneste nyheder​

04.07 2021 Referat fra bestyrelsesmøde d. 22.06. 2021 ses under <bestyrelsen<referater

25.05.2021 Morgenbrød kan bestilles dagen før senest kl 18 på Lemvig Camping Klik

08.05.2021 Svømmehallen åbner mandag d.10.05.2021 med restriktioner

08.05.2021 Nyheder til ejere. Log ind på "Nyt fra bestyrelsen" Bestyrelsen mangler hjælp til at kontrollere coronapas og negative tests i weekender. Kontakt formanden​.

17.04.2021 Har du gode ideer - Klik -  læs denne artikel fra Lemvig Folkeblad - "Borgmesteren efterlyser gode ideer til spidsen af Vinkelhage" giv din mening til kende mail til: feriecenter@feriecenter-lemvig.dk

​11.12.2020

Læs om nye regler for opsætning af hegn og stakit. Klik på ​"Info om centeret" > stak

Hjertestarter

​Så har vi købt en ny hjertestarter i samarbejde med restaurant Marinaen. Den hænger på væggen ved indgangen til restauranten - samme sted som den gamle, der blev taget ned af Danland.

Rabat på golf i Lemvig Golfklub

Bestyrelsen har lavet en aftale med Lemvig golfklub​ om rabat på green fee.

Køb green fee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub Lemvig for kun 200 kr. for en hel dag (normalpris 350 kr.) Green fee kan købes i Lemvig golfklubs's reception. Brug ProBox24- automaten.
Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

Læs mere på siden "Om centret"

Link til Lemvig golfklub

25/9

Nyt vedligeholdelsesfrit stakit (tegninger og priser) se under >info om centeret>stakit ( login)

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Lemvig Feriecenter

På Lemvig Feriecenter har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor I i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

Her har I rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan I bade, surfe og spille beachvolley, og hjemme på feriecenteret kan I nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Udlejning af ferielejlighed

Ønsker du at booke en ferielejlighed kan dette ske via. en af vores samarbejdspartnere:

​Feriepartner.dk

Danland.dk