Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Seneste nyheder​

Den 26.9.2022. Sauna og dampbad i svømmehallen, se opslag for detaljer:

Saunaerne er lukkede.

Dampbadet er kun åbent disse tider:

• tirsdag og torsdag 16:30 - 20:30
  • lørdag 14:00 - 20:30

​Øvrige strømbesparende tiltag:

Terrænlys og lys på blokkene vil ikke længere være tændt om morgenen.

20.9.2022 Bestyrelsen har udsendt nyhedsbrev om den succesrige arbejdsdag og om lukning af sauna mv.

15.8.2022 Referat fra bestyrelsesmødet den 11.8. er lagt på hjemmesiden: Login ->bestyrelse ->referater​.

ladestandere

29.7.2022 Der er nu etableret fire pladser med el-ladere tæt på tennisbanerne.

14.7.2022 Bestyrelsen har udsendt nyhedsbrev med bla. følgende:

• Inden 1. august 2022 etableres der fire p-pladser med el-ladere tæt på tennisbanerne. Det drejer sig om to 22kw-ladere med hver to udtag.
  • I weekenden den 10.-11. september afholder Lemvig Sejlkub DM i ungdomssejlads og vil derfor gerne leje lejligheder til nogle af de over 1000 besøgende. Kontakt formand eller sekretær senest den 15. august hvis du er interesseret i at udleje.

28.6.2022 Referat fra møde den 23.6. og nyhedsbrev fra Bestyrelsen er lagt på hjemmesiden (login).

09.05.2022 Referat fra bestyrelsesmødet d. 21.04.2022 er lagt på hjemmesiden:

Login ->bestyrelse ->referater​.

16.03.2022 Referat, årsregnskab, budget, velkomst og præsentation er lagt på hjemmesiden:

Login -> Generalforsamling  -> Generalforsamling 2022.

Tre hjertestartere

Lemvig Sejlklub har fået opsat en ny hjertestarter på vestgavlen af klubhuset. Den må selvfølgelig også bruges af feriecentrets ejere og lejere. Der er således nu tre hjertestartere i området: en ved herrernes indgang til omklædning i svømmehallen/indgang til restaurant Marina, en ved Sejlklubben og en ved Roklubben.

Nyt vedligeholdelsesfrit stakit (tegninger og priser) se under: "info om centeret" ->stakit ( login).

Morgenbrød kan bestilles dagen før senest kl. 18 på Lemvig Camping.

Rabat på golf i Lemvig Golfklub

Bestyrelsen har lavet en aftale med Lemvig golfklub​ om rabat på green fee.

Køb green fee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub Lemvig for kun 200 kr. for en hel dag (normalpris 350 kr.) Green fee kan købes i Lemvig golfklubs's reception. Brug ProBox24- automaten.
Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

Læs mere på siden "Om centret".

​-> Link til Lemvig golfklub

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Lemvig Feriecenter

På Lemvig Feriecenter har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor I i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

Her har I rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan I bade, surfe og spille beachvolley, og hjemme på feriecenteret kan I nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Udlejning af ferielejlighed

Ønsker du at booke en ferielejlighed kan dette ske via. en af vores samarbejdspartnere:

​Feriepartner.dk

Danland.dk