Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Seneste nyheder​

16.03.2021  Regnskab, budget bestyrelsens beretning findes under "Generalforsamling>referater

​16.03.2021 Referat fra bestyrelsesmøde d 6. Marts findes under "Bestyrelse>referater"

14.02,2021

Klik på Galleri - se vinterbilleder fra Feriecenteret

04.02.2021

Vigtig informationer fra bestyrelsen

Login > bestyrelse > Nyhedspreve

Altan/terasselukninger;

Der er i øjeblikket 3 ejer som ønsker at få isat vinduesparti på altan/terassen.

Hvis der er flere som ønsker at være med, kan du henvende dig til Carsten Kristiansen(Formand)

​Det bliver billigere ved bestilling af min 5 stk Login på den interne side "Info om centeret"

23.12.2020 Julehilsen fra bestyrelsen Klik​

11.12.2020

Covid-19​ restriktioner pr. 11.12.2020

​Lemvig bliver nu lukket ned med de samme restriktioner som resten af Region Midtjylland

​Svømmehallen er foreløbig lukket ned fra d. 11.12.20 - 15.02.21

11.12.2020

Læs om nye regler for opsætning af hegn og stakit. Klik på ​"Info om centeret" > stakit

04.12.2020

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde lagt på hjemmesiden​ 28.11.2020

login >bestyrelse>referater​

15.11.2020

​Udskiftning af skotrender på blokkene

Bestyrelsen har igangsat udskiftningen af de skotrender, som i årenes løb er blevet så nedslidte, at de er blevet utætte.

De dårligste bliver udskiftet først. Det skulle gerne forhindre, at der opstår vandskader i lejlighederne.

Følgende blokke får skotrender udskiftet nu. det er blok 6 - 8 -10 -11 - 15 og 18.

Alt bliver klaret udefra - så der skal ikke gøres noget fra ejernes side.

25.10.2020

Frostsikring af lejlighederne  ------- Log ind   -  ​info om centeret   -  Frostsikring

Covid-19 information  læs under svømmehal​

Læs Nyhedsbrevet ------- Log ind  -  Bestyrelse  -  Nyhedsbreve​

Hjertestarter

​Så har vi købt en ny hjertestarter i samarbejde med restaurant Marinaen. Den hænger på væggen ved indgangen til restauranten - samme sted som den gamle, der blev taget ned af Danland.

Rabat på golf i Lemvig Golfklub

Bestyrelsen har lavet en aftale med Lemvig golfklub​ om rabat på green fee.

Køb green fee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub Lemvig for kun 200 kr. for en hel dag (normalpris 350 kr.) Green fee kan købes i Lemvig golfklubs's reception. Brug ProBox24- automaten.
Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

Læs mere på siden "Om centret"

Link til Lemvig golfklub

25/9

Nyt vedligeholdelsesfrit stakit (tegninger og priser) se under >info om centeret>stakit ( login)

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Lemvig Feriecenter

På Lemvig Feriecenter har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor I i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

Her har I rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan I bade, surfe og spille beachvolley, og hjemme på feriecenteret kan I nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Udlejning af ferielejlighed

Ønsker du at booke en ferielejlighed kan dette ske via. en af vores samarbejdspartnere:

​Feriepartner.dk

Danland.dk